Paul Ice een echt familiebedrijf. 

1ste generatie ( opgericht 1955 )

Midden de jaren 50 begon Marcel Daneels, samen met zijn echtgenote Maria-Louisa Lafourt, aan de bereiding en de verkoop van roomijs te Schendelbeke en ver daarbuiten.
In Geraardsbergen beter bekend onder zijn bijnaam "de Zoeten" werd de ijsventer algauw een begrip.

2de generatie

In 1988 werd de zaak overgenomen door één van zijn dochters, Yo Daneels en Paul De Clercq, meerbepaald onze ouders. De zaak werd steeds verder uitgebreid met een moderne ijsmachine, industriële afwasmachine en drie wagens, om ten slotte in 1995 een volledig nieuw gebouw te betrekken. Na onze middelbare school zijn ook wij toegetreden tot het familiebedrijf. De derde generatie was in opleiding…
2009 was het laatse seizoen dat ze uitreden, daarna moest de zaak onverbiddelijk overgenomen worden.

3de generatie

Mijn zus en ik hebben samen met onze ouders de koppen bij elkaar gestoken en besloten om het familiebedrijf verder te zetten. Voor ons was dit de meest logische stap daar wij reeds meer dan 10jaar meedraaien en de kneepjes van het vak maar al te goed kennen.
Alleen al uit respect voor onze ouders en grootouders konden we ons gezellig familiebedrijfje moeilijk loslaten. Het zou met pijn in het hart zijn ons bedrijf uit handen te moeten geven aan derden.
2010 is de start van een nieuwe jonge generatie die staat te popelen om hun klanten te verwennen met steeds nieuwe smaken en moderne ijstaarten!